Res med oss!

Ivar Svensson Trafik anordnar årligen ett par utvalda resor, främst teater-resor som brukar vara väldigt omtyckta. En gång om året blir det en skidresa till Italien!

Ivar Svensson › Resekalender

Våra resevillkor

Paketresor
Konsumentverket/KO och Svenska Bussbranschens Riksförbund/BR har träffat överenskommelse om Allmänna villkor för paketresor. Läs fullständiga villkor här ».

Reklamation
Vi hoppas att du inte ska finna anledning till klagomål. Fel och brister ska omgående anmälas till reseledaren, så att denne har möjlighet att avhjälpa felet. Klagomål till researrangören ska ske skriftligen senast 10 dagar efter avslutad resa.

Information om bussarna

Vi har 20 moderna bussar, från 8 till 57 passagerare. Vi har miljövänliga motorer som får köras i alla miljözoner.

Säkerhet
Samtliga bussar är utrustade med alkolås för föraren och har säkerhetsbälten på samtliga platser.

Bekvämlighet
Våra stora eventbussar är utrustade med VGA/HDMI-uttag för dator, toalett, och bekväma säten. Vissa av bussarna har WIFI ombord. Det finns försäljning av vatten ombord. Vi stannar alltid för paus och mat vid längre sträckor.

Övrig information

Avbeställningskydd
Avbeställningsskydd: 2-4 dagsresor 95:-, 5 dagar och uppåt 145:-, flygresor - se respektive resmål. Se paragraf 3.2 Allmänna Resevillkor här ».

Frågor?
Har du frågor gällande din resa eller våra resevillkor,kan du börja med att läsa under Vanliga frågor för att se om du hittar svaret. Annars är du varmt välkommen att kontakta oss.