Skräddarsy din resa

Oavsett om du bara behöver transport mellan punkt A och punkt B, eller vill arrangera en komplett resa så har du hamnat rätt! Vi hjälper både privatpersoner och företag, där vi kan vara en helhetsleverantör & hjälpa dig med allt från transport, hotell, aktiviteter, middagar och allt där emellan.

Ivar Svensson › Förfrågan

Vi hjälper er med helheten, allt från ide till genomförande - eller så kör vi er bara tur & retur i våra bekväma bussar. Utnyttja gärna vår kunskap och kontakter på hotell, biljetter till olika nöjen, intressanta besöksmål och restauranger för god mat.

På Ivar Svensson Trafik AB har vi lång erfarenhet av att arrangera resor för företag och föreningar i såväl Sverige som Norden och övriga Europa. När företaget grundades så körde vi runt med en lastbil som lätt omvandlades till buss med bänkar på flaket och våra allra första utflyktsresorna kördes. Idag består fordonsparken av 20 moderna bussar i olika storlekar från 8 till 57 passagerare. Samtliga bussar är utrustade med alkolås, säkerhetsbälten på samtliga platser och har miljövänliga motorer som får köras i samtliga miljözoner.

Hur går det till?
När vi hjälper privatpersoner eller företag att skräddarsy gruppresor så börjar vi med att be er skicka in en offertförfrågan, i denna anger ni hur många som kommer delta, vad ni har för budget och om ni redan har en idé för resmål och aktivitet. Annars får ni gärna uppge om ni tänker er en show, intresserade av sport, reser gärna inrikes, utrikes eller om det gäller främst transport. Ja ni förstår, vi samlar helt enkelt in er tanke.

När vi läst och gått igenom er förfrågan så kontaktar vi er för eventuella följdfrågor, och följer sedan upp detta med ett eller flera förslag ihop med en offert. Självklart bollar vi fram och tillbaka tills ni känner att ni fått den ultimata resan!

Det är vår paradgren - vi älskar att hjälpa till med just resor!

Offertförfrågan

Behöver du boka en transport?

Är du intresserad av att anordna en resa ihop med oss?

Vi vill gärna att du skickar in en del grundläggande information till oss, för att vi ska ha en möljighet att ställa rätt frågor till dig vid första kontakten.

Har du problem med formuläret eller osäker på någon av våra frågor? Tveka inte att ringa eller maila oss istället!

”Kristoffer hos er - vilken klippa! Trevligt och glatt bemötande, serviceminded, hjälpsam och flexibel! Vi kunde inte varit nöjdare med busschaufför när vi hyrde buss över helgen för en privat resa via er. ”

Liv Hultén

”Tackar för otroligt trevlig och rolig dag... Med 2 stycken riktigt BRA chaufförer. Ove och Stefan... Sådana växer INTE på träd. Ser fram emot nästa gång man ska med till Tyskland i er kanonfina buss.. Åkte som en kung i den.”

Mikael Johansson