Vi levererar ditt gods

Vi löser din godsleverans och kör bud på både avtalade tider och akuta ärenden samma dag. Vi kör också anläggningsgods på uppdrag av Västbo LBC, och kan dessutom köra din container. Vi kan lösa det mesta på hjul, helt enkelt.

Ivar Svensson › Transport

Svenssons Trafik är mer än bara busstransporter. Vi utför även andra transporttjänster såsom budtransporter och godsleveranser. Vi kör både på avtalade tider och akuta ärenden samma dag.

Vi kan givetvis hjälpa både dig som privatperson och företagskund. Vår bilpool av övriga transportbilar består av 5 lastbilar och mindre 2 budbilar. Vi kör även på uppdrag av Västbo Lastbils Central vilket oftast innefattar anläggningsgods och containers.

Vi löser oftast din förfrågan om en leverans samma dag oavsett om det gäller ett paket, eller ett lass med grus. Testa oss – du kommer inte att bli besviken!

Kontakta oss för mer information

0371 - 700 29 eller 0371 - 700 33

info@svenssontrafik.se

Vi kör på uppdrag av VÄSTBO LBC

Vi kör på uppdrag av Västbo LBC

Är du ute efter en busstransport?

Vi hjälper dig såklart med transport även utav människor, inte bara gods! Vi har 20 moderna bussar, från 8 till 57 passagerare. Samtliga bussar är utrustade med alkolås för föraren och har säkerhetsbälten på samtliga platser, samt miljövänliga motorer som får köras i alla miljözoner.

Skicka gärna in en offert så återkommer vi så snart vi kan till dig. Läs gärna mer här »

”Tackar för otroligt trevlig och rolig dag... Med 2 stycken riktigt BRA chaufförer. Ove och Stefan... Sådana växer INTE på träd. Ser fram emot nästa gång man ska med till Tyskland i er kanonfina buss.. Åkte som en kung i den.”

Mikael Johansson

”Kristoffer hos er - vilken klippa! Trevligt och glatt bemötande, serviceminded, hjälpsam och flexibel! Vi kunde inte varit nöjdare med busschaufför när vi hyrde buss över helgen för en privat resa via er. ”

Liv Hultén